Kaks Kokka

Kaks Kokka on restorani Ö väikevend, mis toimetab kahe saarlasest peakoka Ranno Pauksoni ja Martin Meikase käe all ning millel tasub silma peal hoida. Kaks Kokka on koht, mis on pidevas muutumises ja ei ole kunagi täpselt sama. Kahe Koka iseloomu ei määratle ei kindel riigipiir ega ilmakaar – kõige aluseks jääb hea, värske ja valdavalt eestimaine toidumaterjal. Kahes Kokas liigutame piire ja kompame kõrgusi.

Kaks Kokka
3

Mere puiestee 6e

}

Tööaeg:

E-N 12:00 – 23:00
R-L 12:00 – 00:00
P 12:00 – 00:00

+372 661 6151

info@kakskokka.ee

Menu

Mere puiestee 6e

Facebook feed

Eile läks nii lappama, et p’jöudnud postitust tehagid. Vörgud olid sassis ning paadimootorist oli öli välja joosnud. Söödi enne ära kui netiakna lahti saime.

Täna, teisipäeval aga päevapakkumises kalakotletid, klopitud kurgisalati, ürdiste kartulite ja tilli bechamel’iga. Clässik!

Homme, kolmakal suitsutame Big Green Eggis searibisid, körvale soe pannisalat, marineeritud kurk ja bbq kaste.

Neljapäev.
Teravamad vennad löövad kinga ninasid juba õhtuks läikima, me aga pakume lõunaks teravaid/vürtsikad nuudleid köögiviljade ja teriyakise kanaga.

Pole, pole. Las ta olla, ta läheb kohe ära. Et nädal kergemini üle läheks, tule meile lõunale. Parim pehmendustoit üldse – le-gen-daar-ne tursakarri ürdise riisiga, baby!

Milline sulnis nädalalõpp!
www.kakskokka.ee
... See MoreSee Less

21 hours ago  ·  

Have you tried our TOP 1 and most favorite dessert juniper crème brûlée, gin & tonic gel and „drunken“ berries?

If not, then we need to fix it.

Book your table at www.kakskokka.ee and let us take care of the rest.

See you tonight?
... See MoreSee Less

4 days ago  ·  

"Each course was a work of art, with really clever flavor combinations using the best fresh, seasonal local ingredients. It's hard to pick out one course that was better than the rest, but the rhubarb dessert probably deserves a special mention."

Always happy to hear your feedback 🙏🏻

If you find 3 minutes, then please share your experience here in Tripadvisor at goo.gl/EvzPeD

Even a few words would mean a world to us.
... See MoreSee Less

7 days ago  ·  

Esmaspäev, ehk nädala kõige ebapopulaarsem päev tuleb kuidagi särtsakalt käima tõmmata, seega lõunaks rullime Teile mehhiko päraseid rebitud sealiha burritosid, tomati-sibula salsa, värske salati ja köömne jogurtiga. Mmmmine mmmetsa, kui äge, arriba!

Teisipäeval võtame pisut kergemate nootidega. Grillime Teile kana, juurde köögiviljase cous-cousi, kurgi raita ja porgandisalati. D - licious!

Nädala keskpunktis, kolmapäeval, oleme nostalgilisel lainel ja praeme koduseid kotlette, kartulipudru, piprakastme ja kurgi-tomati salatiga. Täiega nagu kodus ju!

Neljapäev on kalapäev, seepärast valmistame meie hoopiski eriti krõbeda sealihašnitsli koos röstitud köögiviljade, mahlase coleslaw ja sinepikastmega. Echt geil mann!

Reedeks on kõigil kindlasti juhtmed suitsemas ja meil ka, seega läheb pliidile pann, sinna peale peoga vöid (jep me teeme ise!) ja oplaa - praetud räimed, grillitud fenneli, kodujuustu salati ja Berni kastmega. Boom - week done!

Hind 7€

PS! Kahe Koka päevakad pole tegelikult mingid päevakad vaid jumala-head-toidud. Kogused limiteeritud, kiiremad pääsevad löögile.
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

Täna ja homme, 15. ja 16. Septembril on Kaks Kokka broneeritud privaatseks ürituseks. Pühapäeval, 17. Septembril avame restorani kell 16:00 seoses heategevusliku Chef's Cup jalgpallivõistlusega.

Today and tomorrow, 15th and 16th of september, Kaks Kokka is closed for privat event. On sunday 17th we open at 16:00 due to Chef's Cup charity football competition.
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

SOOVIME TEILE HEAD ISU!
By Acb.ee | web@acb.ee
Share This