Salt

Salt on Kadriorus asuv klassikaline bistroo stiilis restoran, kus on võimalik hubases atmosfääris nautida head toitu ja põnevat veinivalikut.
Meie menüü pakub Teile maailma roogade klassikat, mis on valmistatud võimalikult palju kohalikust toorainest, kuid me ei pelga ka kasutada uudset ja põnevat väljastpoolt Eestit. Tooraine valikul juhindume eelkõige värskusest ja hooajalisusest.
Kohti on restoranis 28 ja kõigil külalistel on võimalik reaalselt pilk peale heita ka toitude valmistamisele meie avatud köögis.
Soojal perioodil on meil avatud ka maja ees asuv suveterass, kus on hea nautida nii sööki kui ka tassikest kohvi.

Vase 14

}

Tööaeg:

Esmaspäev – Neljapäev: 12:00 – 23:00
Reede – Laupäev: 12:00 – 0:00
Pühapäev: 12:00 – 23:00

+(372) 609 9660

info@restoranuzbekistan.ee

Menu

Menüü/ Menu

Värsked austrid / Fresh oysters
2.90
Kaheksajala ceviche / Octopus ceviche
11.50

Tiigerkrevetid Kataifi taignas koduse magusa tšilliga / Tiger prawns in Kataifi pastry with homemade sweet chilli
10.50

Tallegio juustuga üle küpsetatud kammkarbid guacamole ja lillkapsakreemiga /
Baked scallops with tallegio, guacamole and cauliflower cream
13.50

Eesti hirve tartar fermenteeritud sinepiseemnete ja kännuseentega /
Estonian deer tartar with fermented mustard seeds and stump mushrooms
11.50

Peediravioolid kitsejuustukreemi, mango ja seedermänniseemne puruga /
Beetroot raviolis with goat cheese, mango and pine seeds
9.50

Praetud foie gras punase sibula marmelaadi, ananassi tartari ja viigimarjaga /
Fried foie gras with red onion jelly, pineapple tartar and fig
13.50

Miso ramen rohekarpide, krevettide, vutimuna ja riisinuudlitega /
Miso ramen with green mussels, prawns, quail egg and rice noodles
11.50

Puraviku risoto / Ceps risotto
9.50

Taipärased sinimerekarbid tšilli, ingveri ja viski-kookose kastmega /
Thailand style mussels with chilli, ginger and whiskey coconut sauce
10.50

Röstitud kaheksajalg perselata, gorgonzola kastme ja väikese Eesti talukartuliga /
Roasted octopus with perselata, gorgonzola sauce and small Estonian farm potato
16.50

Pannil praetud tursafilee kõrvitsa kreemi, hapu tomati chutney ja sibula tagliatelle’ga
Pann fried cod fillet with pumpkin cream, sour tomato chutney and onion tagliatelle
14.50

Krõbe pardirind spargli, aprikoosi kastme ja hooaja köögivilja couscous’iga /
Crispy duck breast with asparagus, apricot sauce and seasonal vegetable couscous
15.50

Taiwani pärane vasikapõse hautis musta pardimuna ja kurgi-koriandri nuudlitega /
Taiwan style calf cheek stew with black duck egg and cucumber-coriander salad
16.50

Madalal temperatuuril küpsetatud põdrahautis trühvlikastmes küüslaugu-sellerikreemiga /
Moose calf stew baked in low temperature with truffle sauce and garlic-celery cream
15.50

Chateaubriand pastinaagi kreemi, foie gras’i parfee, rosmariini gnocchi ja portveini kastmega /
Chateaubriand with parsnip cream, rosemary gnocchi, foie gras parfe and port wine sauce
18.50

Salt’i šokolaadi-toorjuustukook / Šokolaadi ganache ja mousse kirsikastmega / Napoleon / Ingveri creme brulee /
Salt chocolate-cheesecake  / Chocolate ganache and  / Ginger creme brulee/  Orange-ginger granita
5.-

Juustuvalik kaneeli-jõhvika keedisega ( kivipuraviku sõir, lumepall, gorgonzola, vino murcia ) /
Celection of cheese with cinnamon-cranberry jam
6.-

Vase 14

Facebook feed

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

SOOVIME TEILE HEAD ISU!
By Acb.ee | web@acb.ee
Share This