Salt

Salt on Kadriorus asuv klassikaline bistroo stiilis restoran, kus on võimalik hubases atmosfääris nautida head toitu ja põnevat veinivalikut.
Meie menüü pakub Teile maailma roogade klassikat, mis on valmistatud võimalikult palju kohalikust toorainest, kuid me ei pelga ka kasutada uudset ja põnevat väljastpoolt Eestit. Tooraine valikul juhindume eelkõige värskusest ja hooajalisusest.
Kohti on restoranis 28 ja kõigil külalistel on võimalik reaalselt pilk peale heita ka toitude valmistamisele meie avatud köögis.
Soojal perioodil on meil avatud ka maja ees asuv suveterass, kus on hea nautida nii sööki kui ka tassikest kohvi.

Vase 14

}

Tööaeg:

Esmaspäev – Neljapäev: 12:00 – 23:00
Reede – Laupäev: 12:00 – 0:00
Pühapäev: 12:00 – 23:00

+(372) 609 9660

info@restoranuzbekistan.ee

Menu

Menüü/ Menu

Värsked austrid / Fresh oysters
2.90
Kaheksajala ceviche / Octopus ceviche
11.50

Tiigerkrevetid Kataifi taignas koduse magusa tšilliga / Tiger prawns in Kataifi pastry with homemade sweet chilli
10.50

Tallegio juustuga üle küpsetatud kammkarbid guacamole ja lillkapsakreemiga /
Baked scallops with tallegio, guacamole and cauliflower cream
13.50

Eesti hirve tartar fermenteeritud sinepiseemnete ja kännuseentega /
Estonian deer tartar with fermented mustard seeds and stump mushrooms
11.50

Peediravioolid kitsejuustukreemi, mango ja seedermänniseemne puruga /
Beetroot raviolis with goat cheese, mango and pine seeds
9.50

Praetud foie gras punase sibula marmelaadi, ananassi tartari ja viigimarjaga /
Fried foie gras with red onion jelly, pineapple tartar and fig
13.50

Miso ramen rohekarpide, krevettide, vutimuna ja riisinuudlitega /
Miso ramen with green mussels, prawns, quail egg and rice noodles
11.50

Puraviku risoto / Ceps risotto
9.50

Taipärased sinimerekarbid tšilli, ingveri ja viski-kookose kastmega /
Thailand style mussels with chilli, ginger and whiskey coconut sauce
10.50

Röstitud kaheksajalg perselata, gorgonzola kastme ja väikese Eesti talukartuliga /
Roasted octopus with perselata, gorgonzola sauce and small Estonian farm potato
16.50

Pannil praetud tursafilee kõrvitsa kreemi, hapu tomati chutney ja sibula tagliatelle’ga
Pann fried cod fillet with pumpkin cream, sour tomato chutney and onion tagliatelle
14.50

Krõbe pardirind spargli, aprikoosi kastme ja hooaja köögivilja couscous’iga /
Crispy duck breast with asparagus, apricot sauce and seasonal vegetable couscous
15.50

Taiwani pärane vasikapõse hautis musta pardimuna ja kurgi-koriandri nuudlitega /
Taiwan style calf cheek stew with black duck egg and cucumber-coriander salad
16.50

Madalal temperatuuril küpsetatud põdrahautis trühvlikastmes küüslaugu-sellerikreemiga /
Moose calf stew baked in low temperature with truffle sauce and garlic-celery cream
15.50

Chateaubriand pastinaagi kreemi, foie gras’i parfee, rosmariini gnocchi ja portveini kastmega /
Chateaubriand with parsnip cream, rosemary gnocchi, foie gras parfe and port wine sauce
18.50

Salt’i šokolaadi-toorjuustukook / Šokolaadi ganache ja mousse kirsikastmega / Napoleon / Ingveri creme brulee /
Salt chocolate-cheesecake  / Chocolate ganache and  / Ginger creme brulee/  Orange-ginger granita
5.-

Juustuvalik kaneeli-jõhvika keedisega ( kivipuraviku sõir, lumepall, gorgonzola, vino murcia ) /
Celection of cheese with cinnamon-cranberry jam
6.-

Vase 14

Facebook feed

Täna pakume lõunaks:
Vürtsikas tomatine lõhesupp 5.50
Krõbekana gorgonzola kastme ja pastinaagi kreemiga 5.90
Lisaks valik õhtumenüüst! Head isu!
... See MoreSee Less

17 hours ago  ·  

Täna õhtul pakume sellist luksuslikku menüüd :)! 5188510!
Menüü/ Menu 🍴
Värsked austrid/Fin de Claire ( šalottsibula VÕI soja-seesami vinegrett )1tk/
Fresh oysters 1pc ( challot OR soya-sesame vinaigret) (G,L)
3.5
Peterselli tortillita kimchi baklažaani, Kalamatsi kitsejuustu, pecorino ja musta jogurtiga /
Parsley tortillita with kimchi eggplant, Kalamatsi goat cheese, pecorino and black joghurt( G,Ve)
9.5
Puraviku carpaccio trühvliga/ Ceps carpaccio with truffle ( G,L,V )
8.5
Põdra carpaccio enoki seente, lootose juure krõpsu ja laimise wasabi kastmega/
Moose caraccio with enoki mushrooms, lotus root chips and lime-wasabi dressing (G,L)
13.5
Oinamunad jaapanipäraselt karage marinaadis sriracha aioliga/ Ram balls Japanese karage method withs riracha aioli
8.50
Vietnamipärane pardi rind nam jim kastme ja riisinuudlitega/Vietnamese style duck breast with nam jim and rice noodles(L,G)
8
Saigoni stiilis jaanalinnutartar hapendatud hapendatud shimeji seente ja fermenteeritud küüslauguvartega/
Saigon style ostrich tartar with pickled shimeji mushrooms and garlic stalks (L,G)
12.5
Ceviche sampler kaheksajalast mustas vahvlis/ Ceviche sampler with octopus in black waffle (L)
12.5
Makrelli sashimi rjazenka, fermenteeritud kurgi, nori krõpsu ja kurgi granitaga/
Mackerel sashimi with rjazenka, pickled cucumber, cucumber granita and nori chips (G)
13.5
Konnakoivad, zukiini, brokoli ja lillkapsas tempuras musta pipra, vürtsköömne ja laimi aioliga/
Frog legs, zucchini, broccoli, cauliflawer tempura with black pepper, cumin and lime aioli
12
Tuuna poke ay mirini ja tšillise valge redise-wakamega /Tuna poke ay mirin sauce and chilli-white radish-wakame salad(L,G)
14.5
Ramen pardi confit, musta vutimuna ja koriandriga/ Ramen with duck confit, black quail egg and coriander(L,G)
9
Musta ja kuldse kukeseene risoto/ Black and golden chantarelle risoto (G, V)
11
Taipärased sinikarbid vürtsikas tomatises kookoskastmes tšilli, ingveri ja koriandriga/
Thailand style mussels with spicy coconut-tomato sauce and chilli, ginger, coriander (L, G)
11.5
Grillitud kaheksajalg krõbekartuli, punase sibula-fenkoli salati ja perselataga/
Grilled octopus with crispy potato, red onion-fennel salad and perselata (L, G)
16.5
Vietnami stiilis küpsetatud kuldmerikoger fermenteeritud valge redise ja porgandiga/
Vietnamese style baked dorada with pickled daikon and carrotsl(L,G)
16.5
65 C põldpüü rind heinas küpsetatud selleri, satay kreemi, punase sõstra kastme ja odrakruubi krõpsuga/
65 C birdfish chest with backed celeriac, satay cream, red currant sauce and barley chips ( G)
16.5
Kohafilee austrivahu, fermenteeritud porgandite ja porgandikreemiga/Pikepearch fillet with oyster foam and carrots cream(G)
16.5
Omas mahlas härjasaba punases veini, selleri mille feuille ja mädarõika vahuga/
Own juice ox tail with red wine, celeriac mille feuille and horseradish foam(G)
18.5
Black Angus sisefilee baklažaanikreemi, kale kapsa krõpsu ja kombucha kastmega/
Black Angus tenderloin with eggplant cream, kale chips and kombucha sauce(G)
21.5
Grillitud ananass kitsejuustu ja pistaatsiaga/ Metsmaasika-mustika Pavlova mustikakreemiga/New York cheesecake / Põlev šokolaadimuna metskirsiga/ Salti juustuvalik/ Grilled pineapple with goat cheese and pistachio/ Wild strawberry-blueberry Pavlova with blueberry cream/ New York cheesecake/ Burning chocolate egg with wild cherrys/ Cheeseplate
6
L-lactose free G-gluten free V-vegan Ve-vegeterian
... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

Valgus kõnnib ka Salti ustest sisse ja välja.... Oleme avatud ja pakume valguses kehakinnitust ja joogipoolist kõigile soovijatele!!! 🙂 ... See MoreSee Less

Valgus kõnnib Kadriorus 2017

september 20, 2017, 7:00p.l. - september 21, 2017, 2:00p.l.

20. ja 21. septembril täitub taas Kadrioru park elava tulega ning algab festival “Valgus kõnnib Kadriorus” Esmakordselt toimub festival kahel päeval ning käesoleva aasta lõpetamine juhatab sisse ka suure Kadriorg 300 juubelipidustused. 2017 aasta festival keskendub rohkem rahulikule valgusmängule ja laseb külalistel kahel päeval nautida parki oma müstilises valgusmängus. 21. september Festivali teisel päeval süttivad lisaks valgusinstallatsioonidele ka tuhanded küünlad ja tõrvikud üle terve pargi. 18.00-18.45 MARI looja Marilin Sikkal esitleb oma moeloomingut jalutuskäigugul “PROMENADE” Kadrioru Luigetiigi ääres 19.30 Mick Pedaja & Angeelia Kadrioru Kontserdiväljak 21.15 Muusikaline ilutulestik Pillapalu plats Festival on kõigile tasuta.

2 days ago  ·  

Kolmapäeval pakume lõunaks:
Taipärane vürtsikas tomatine lõhesupp 5.50
Veise tagine krõbeda lillkapsa ja koriandriga 5.90
Lisaks õhtumenüü! Head isu!
... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

SOOVIME TEILE HEAD ISU!
By Acb.ee | web@acb.ee
Share This